Tænk video content ind i din SEO strategi

Har du arbejdet bare en halv time med søgemaskineoptimering (SEO), kender du sikkert til de klassiske råd såsom optimerede meta-titler, H1’ere og tekstindhold. Google er dog en holistisk søgemaskine, hvilket betyder, at hundredvis af forskellige parametre spiller ind i vurderingen af, om din side ligger nummer 1 eller må indtage en placering bagerst i feltet.

Vil du gerne gøre dig forhåbning om en af de attraktive pladser, som løber med langt størstedelen af den organiske trafik, kan du med fordel inddrage video content i din strategi - i denne artikel forklarer TEXTA hvorfor.

Videoer kan fungere som en linkmagnet

Links, som peger mod sin side, spiller en væsentlig rolle, når det kommer til dine placeringer i søgeresultaterne (SERPs), og netop af denne grund bruger ambitiøse webshop-, hjemmesideejere og marketers tid og penge på at ”bygge links” fra relevante og autoritære hjemmesider - også kaldet linkbuilding. Dette sker typisk ved hjælp af gæsteindlæg.

Video content kan være et ekstremt effektivt alternativ eller supplement til ovenstående strategi, hvis tid i forvejen er en knap ressource, eller du ikke just er den nye Dan Brown. Formår du at producere en video,

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL