Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Tænk video content ind i din SEO strategi

Har du arbejdet bare en halv time med søgemaskineoptimering (SEO), kender du sikkert til de klassiske råd såsom optimerede meta-titler, H1’ere og tekstindhold. Google er dog en holistisk søgemaskine, hvilket betyder, at hundredvis af forskellige parametre spiller ind i vurderingen af, om din side ligger nummer 1 eller må indtage en placering bagerst i feltet.

Vil du gerne gøre dig forhåbning om en af de attraktive pladser, som løber med langt størstedelen af den organiske trafik, kan du med fordel inddrage video content i din strategi – i denne artikel forklarer vi hvorfor.

Videoer kan fungere som en linkmagnet

Links, som peger mod sin side, spiller en væsentlig rolle, når det kommer til dine placeringer i søgeresultaterne (SERPs), og netop af denne grund bruger ambitiøse webshop-, hjemmesideejere og marketers tid og penge på at ”bygge links” fra relevante og autoritære hjemmesider – også kaldet linkbuilding. Dette sker typisk ved hjælp af gæsteindlæg.

Video content kan være et ekstremt effektivt alternativ eller supplement til ovenstående strategi, hvis tid i forvejen er en knap ressource, eller du ikke just er den nye Dan Brown. Formår du at producere en video, der skaber værdi for dine potentielle kunder, slipper du selv for at opsøge linkmuligheder – videoer kan nemlig fungere som en slags ”linkmagnet”, som andre sider helt naturligt ønsker at linke til.

Der er mange måder, hvorpå du kan gribe denne strategi an. Det er dog altid en god idé at tage udgangspunkt i det, dine kunder allerede søger svar på. Kort sagt: Giv folket, hvad de vil have. Sælger du grilludstyr, er det eksempelvis oplagt at hjælpe grillfolket med guides og tips til, hvordan man griller alt fra majs til flæskesteg.

Rammer du hovedet på sømmet med dine videoer, er det blot at læne sig tilbage og se på, mens grillblogs, madlavningsguruer eller andre relevante hjemmesider linker til dig, hvilket også kaldes acquired links – det er noget, som batter ift. dine placeringer!

Et godt eksempel er nedenstående video fra hostingfirmaet DanDomain A/S, som med sit anderledes ”take” på webhoteller og hostingsløsninger høstede store roser og næsten en halv million visninger:

Fang og fasthold potentielle kunder

Video content er ikke kun din tid (og penge) værd på grund af udsigten til naturlige links. Det kan også være en fremragende måde at konvertere besøgende til betalende kunder. En af de ting, som Google i de seneste år er begyndt at tillægge værdi, er den tid, folk bliver på din hjemmeside – i fagsprog kaldet ”dvæletid”. Her er videoer et populært kneb, som fanger besøgendes opmærksomhed og fastholder dem på siden.

Konkret kan du implementere en video på en landing page, din forside eller en produktside med henblik på at få folk til at blive (for at bruge Faktas berømte motto) lidt længere end de famøse 5 minutter.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.