Hvordan ser Mobile Marketing ud i 2017?

Vi har spurgt jer medlemmer, hvor vigtig mobilen er for jeres marketing, og hvilke tiltag/projekter inden for mobil marketing I vil fokusere mest på i 2017 og hvorfor. Vi har valgt et udpluk af svarene, som er blevet uddybet og kan læses i artiklen her.

Survey: Mobile Marketing 2017

Med i alt 71 interessante besvarelser prioriterer 47% mobiltelefonen på samme niveau som desktoppen, mens 22% prioriterer desktoppen og andre platforme over mobiltelefonen.

89% af de virksomheder, der besvarede vores survey, havde dog alle forskellige tiltag og projekter inden for mobil marketing i sigte for 2017.
De hyppigste tiltag omhandlede optimering og udvikling af eksempelvis kampagner, hjemmeside og den generelle mobile oplevelse. Derudover var både apps, video-content og sociale medier tilpasset mobilen også hyppigt nævnte tiltag for 2017.

Procentvis fremstilling af hvilket niveau I prioriterer mobilen i jeres marketing:

Vi har udvalgt besvarelser fra fire forskellige virksomheder - Visit Carlsberg, Ase, Destination Bornholm ApS og Ap Pension. To af virksomhederne prioriterer mobiltelefonen på samme niveau som desktop - ligesom 47% af besvarelserne i survey’en, og for de to andre virksomhederne er mobiltelefonen deres

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL