Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hvordan ser Mobile Marketing ud i 2017?

Vi har spurgt jer medlemmer, hvor vigtig mobilen er for jeres marketing, og hvilke tiltag/projekter inden for mobil marketing I vil fokusere mest på i 2017 og hvorfor. Vi har valgt et udpluk af svarene, som er blevet uddybet og kan læses i artiklen her.

Survey: Mobile Marketing 2017

Med i alt 71 interessante besvarelser prioriterer 47% mobiltelefonen på samme niveau som desktoppen, mens 22% prioriterer desktoppen og andre platforme over mobiltelefonen.

89% af de virksomheder, der besvarede vores survey, havde dog alle forskellige tiltag og projekter inden for mobil marketing i sigte for 2017.
De hyppigste tiltag omhandlede optimering og udvikling af eksempelvis kampagner, hjemmeside og den generelle mobile oplevelse. Derudover var både apps, video-content og sociale medier tilpasset mobilen også hyppigt nævnte tiltag for 2017.

Procentvis fremstilling af hvilket niveau I prioriterer mobilen i jeres marketing:

Vi har udvalgt besvarelser fra fire forskellige virksomheder – Visit Carlsberg, Ase, Destination Bornholm ApS og Ap Pension. To af virksomhederne prioriterer mobiltelefonen på samme niveau som desktop – ligesom 47% af besvarelserne i survey’en, og for de to andre virksomhederne er mobiltelefonen deres vigtigste medie, som de tænker først ind mediemæssigt.

Læs herunder hvilke tiltag og projekter inden for mobil marketing de fire virksomheder vil fokusere mest på i 2017 og hvorfor.

Uddybende svar fra fire forskellige virksomheder

Visit Carlsberg, Nikki Jeffries, Communication & Digital Consultant:
Hvor vigtig er mobiltelefonen i jeres marketing?
”Vi prioriterer mobiltelefonen på samme niveau som desktop.”

Hvilke tiltag/projekter inden for mobil marketing vil I fokusere mest på i 2017 og hvorfor?
”Som turistattraktion og event-venue er Visit Carlsberg altid interesseret i at finde nye måder, at kommunikere med vores gæster på, både inden de besøger os med off-site marketing, og imens de er på besøg hos os med on-site marketing. Københavns turistattraktioner konkurrerer benhårdt om turistenes opmærksomhed, og det er oplagt at kigge nærmere på noget, som føles mere som underholdning end som kommerciel markedsføring.

Da vi hos Visit Carlsberg har en fantastisk historie at fortælle, samt et velkendt globalt brand, er der mange spændende muligheder inden for AR og VR. Vi ved også godt, at vores internationale gæster har deres mobiltelefoner i lommen, og at de meget gerne vil bruge dem. Derfor skal vi tænke mobile-first i dele af vores kommende planer for udviklingen af Visit Carlsberg senere i år. Gæsterne skal have en mere immersiv oplevelse af Carlsbergs historie i vores historiske rammer, og virtual reality samt augmented reality via mobil har potentiale til at øge salg on-site, samt at drive gæsternes egen WOM marketing efter deres besøg. Planerne er ikke konkrete endnu men bliver udviklet i løbet af 2017.”

 

Destination Bornholm ApS, Pernille Kofod Lydolph,Adm. Direktør:
Hvor vigtig er mobiltelefonen i jeres marketing?
”Det er vores vigtigste medie, som vi tænker først mediemæssigt.” 

Hvilke tiltag/projekter inden for mobil marketing vil I fokusere mest på i 2017 og hvorfor?
”Vi fokuserer i 2017 på at producere en app samt lancere en ny hjemmeside i responsivt design til feriegæsterne på Bornholm.
App’en skal sikre, at gæsten får et værktøj til den gode ferieoplevelse, når man som gæst er ankommet til øen. Her kan man se hvilke oplevelser, der er i nærheden eller i en given by eksempelvis. Vi ønsker at sikre, at man får et godt indblik i, hvad der sker på Bornholm og forhåbentlig får besøgt de steder og oplevelser, der gør ens ferieophold unikt og dermed værd at genbesøge. Vi, som organisation, kan gå i dialog med kunden gennem push-notifikationer og får samtidig en indsigt i gæstens adfærd, som kan styrke udviklingen af Bornholm og ikke mindst markedsføringen af øen.

Vi har desuden for kort tid siden lanceret en række 360 graders videoer, der skal profilere Bornholm på en ny og spændende måde og være medvirkende til at sikre flere gæster på øen. Videoerne giver en meget hands-on oplevelse og følelsen af allerede at være på øen, også selvom man står et helt andet sted. Forhåbningen er, at det kan være med til at brande Bornholm, og give et indblik i eksempelvis alt det vi kan inden for outdoor-området og derigennem sikre øen endnu flere gæster. Vi har investeret i VR-headset og tager videoerne med os, når vi repræsenterer Bornholm ude i verden.”

 

Ase, Jane Kjærholm Mikkelsen,Teamleder for Digitale platforme:
Hvor vigtig er mobiltelefonen i jeres marketing?
”Vi prioriterer mobiltelefonen på samme niveau som desktop.”

Hvilke tiltag/projekter inden for mobil marketing vil I fokusere mest på i 2017 og hvorfor?
”Mobiloptimerede kampagner og annonceringer.
Hvis jeg kort skal uddybe mit svar, så er fokus, at vi skal være tilstede, hvor vores kunder og leads befinder sig. En stor del af vores fokus er på branding og leadskabende aktiviteter, hvorfor mobilen er vores målgruppers vigtigste kanal.
Vores medieplaner og aktiviteter er derfor nøje tilrettelagt ud fra dette.

Sideløbende med at vi kører med mobiloptimerede kampagner, er vi gået i gang med at lave en helt ny hjemmeside, som tager udgangspunkt i mobile first. Siden skal selvfølgelig kunne gribe både kunder og leads, uanset hvilket device de sidder på.”

 

AP Pension, Kim Blandfort Christensen, Marketingchef:
Hvor vigtig er mobiltelefonen i jeres marketing?
”Det er vores vigtigste medie, som vi tænker først mediemæssigt.”

Hvilke tiltag/projekter inden for mobil marketing vil I fokusere mest på i 2017 og hvorfor?
”I 2017 øger vi indsatsen på at gøre pension endnu mere tilgængelig via mobilen. Det er vores erfaring, at ved at rykke ind på mobilen øger vi interessen for at følge sin pensionsordning markant. Der vil ske en videreudvikling af vores Mobil AP, hvor man bl.a. kan følge sit afkast, se sin opsparing og forsikringer. Fokus vil være på at styrke kundeoplevelsen gennem forenkling, bedre brugerinteraktion og -design. Vi har allerede et godt udgangspunkt, da 5 ud af 10 brugere vil anbefale Mobil AP til deres kolleger.

Et nyt appension.dk lanceres i april. Her er der tænkt Mobile First fra start. I første omgang vil det være den del, der er før login. Senere vil også den del af hjemmesiden, der er bag login blive forbedret i forhold til mobil oplevelsen. I samme forbindelse vil vores allerede mobiloptimerede nyhedsbrev AP Update blive optimeret yderligere og få et designløft. Endelige har vi at par yderligere projekter, hvor vi arbejder på at øge den mobile tilgængelighed for kunder og samarbejdspartnere.”

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.