Brug data til at finde den, der bedst taler din sag

Ved at samarbejde med influenter kan du nærme dig din målgruppe på en helt særlig måde. Men det kræver, at du bruger tid på at finde de influenter, der vil være relevante for din kampagne. Det kan både være influenter, der har en bred eller smal målgruppe. Især den sidste type influent kan være ressourcekrævende at finde frem til manuelt. Og så må du selvfølgelig ikke glemme hvilken værdi, deres følgere får ud af samarbejdet.

Flere og flere virksomheder har fået øjnene op for, hvilken værdi influencer marketing kan tilføre. Vi som forbrugere har i højere grad paraderne oppe og vil ikke eksponeres for reklamebudskaber. Ved at samarbejde med influencers kan du, som virksomhed, nærme dig din målgruppe på en måde, hvor de har paraderne nede.

Det kan dog være en udfordring at finde de rette influenter. Det fragmenterede mediebillede gør, at din målgruppe henter inspiration på forskellige platforme, og ved bare et par klik kan alle oprette en blog, eller en Instagram konto, og det kan derfor være enormt ressourcekrævende at finde det rette match i influent-junglen. Jeg tager dig her igennem nogle steps, der

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL