Hvordan skaber du nyhedsbreve der er værd at læse?

Det kan godt betale sig at være en haj til e-mailmarketing og holde sig opdateret i udviklingen på området. Nyhedsbreve er et effektivt medie, den kanal med den højeste ROI og indholdsrige, relevante nyhedsbreve, med gode historier, lærerige links og fede fotos, kan skabe en interesseret læserskare og loyale kunder.

 

Persondata, samtykke og afmelding

Jeg starter lige kort med persondata, GDPR-helvedet og overfyldte mailbokse i foråret. Vi slår lige fast at du IKKE behøver - igen - at indhente godkendelse og samtykke til at sende nyhedsbreve til eksisterende modtagere – BASTA.

I foråret var der måske en voldsom mængde mails i din indbakke fra afsendere af nyhedsbreve, som bad dig om at acceptere nye vilkår og betingelser i forbindelse med Persondataforordningen, der trådte i kraft 25. maj.

Men hvis du tidligere har sikret dig et tydeligt samtykke til, at personen gerne vil modtage dit nyhedsbrev, så opfylder du ganske enkelt kravene til den nye Persondataforordning.

Hvis du f.eks. beder om dine kunders og læseres mailadresse på din hjemmeside eller webshop via en formular, hvor det tydeligt fremgår, at man tilmelder sig nyhedsbrevet samtidig med, at man f.eks. får

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL