Industri 4.0 – nye vilkår for marketing og kommunikation

Vilkårene for marketing og professionel kommunikation er under forvandling, fordi der lige nu er en fjerde industriel revolution i gang - intet mindre. Denne revolution handler om at skabe intelligente, digitale og globale netværk mellem mennesker, maskiner og ting. Revolutionen kaldes "Industri 4.0". Hvordan kan vi som professionelle inden for marketing og kommunikation gribe Industri 4.0 an? Det enkle svar er, at vi skal tænke og handle strategisk, realistisk og autentisk. Vi skal forstå de 6 designprincipper for Industri 4.0 og arbejde ud fra netop det, som altid har kendetegnet vores fag.

"Men der er jo ingen Levende til, der kan fatte Kraftspændingen i en Dampmaskines Cylinder, ingen Fantasi aner det vældige i Stempelstangens glatte Stamp, femogtyvehundrede Hestekræfters Spil op og ned, Energien i dette Ben, der træder Krumtappen med usvækket Vægt hvert Sekund. Massen af Metal, der lystrer som i en Leg om de oliesmurte Lejer!" Johannes V. Jensen: ”Maskinerne”, fra Den gotiske Renaissance 1901.

Vilkårene for marketing og professionel kommunikation er under forvandling, simpelthen fordi der lige nu er en fjerde industriel revolution i gang. Denne revolution handler om at skabe intelligente, digitale og globale netværk mellem mennesker, maskiner og ting.

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL