Influencer Marketing er mere end betalte indlæg

Jeg ser flere og flere kritisere brugen af influenter, dels er de for dyre, og dels giver de ikke nok tilbage. Kunne det tænkes, at du har valgt de forkerte influenter, eller kunne det tænkes, at dit marked endnu ikke er klar til influenter eller måske aldrig bliver det?

I stedet for helt at afvise brugen af disse kommunikationskanaler generelt, er det vigtigt at gøre sig de rigtige overvejelser, inden man kaster sig ud i det. Jeg vil her belyse, hvordan du gør dig nogle overvejelser for at få det rigtige ud af det.

Hvem er influenter?

Hele Influencer Marketing handler om at identificere personer derude, der har en (digital) stemme - hvad enten det er en stemme, der når ud til mange, en stemme, der taler lige ned i din målgruppe, eller en stemme, der formår at engagere og konvertere sine følgere til et køb. Vi kender dem både som bloggere, Youtubere, Snapchattere og Instagrammere.

Formålet med at bruge influenter til din kommunikation eller markedsføring er at målrette dine aktiviteter mod de personer, der har størst mulig indflydelse på din målgruppe om de så skal konverteres til købere af

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL