Få instagrammere til at tale din sag frem for kendte

Der er ingen tvivl om, at Influencer Marketing kun bliver større og mere udbredt i 2018. I takt med at disciplinen oftere anvendes blandt virksomheder, bliver større makroinfluenter set mere og mere som professionelle medier frem for ’’almindelige mennesker’. Så hvad gør virksomhederne, når forbrugeren gennemskuer den skjulte markedsføring for hurtigt. Få her Activation Manager for Cult A/S, Henrik Wissler Duss’ bud på hvordan virksomheder bør anvende Influencer Marketing i fremtiden.

Stigende interesse

Influent marketing er uden tvivl kommet for at blive og jeg er helt overbevist om, at det ikke bliver mindre i fremtiden. Det bekræfter tal fra Google søgninger bestemt også. i perioden 2013 til 2016 har der været en 90x stigning i søgningerne på “influencer marketing” og i de første 9 måneder af 2017 er søgningen fordoblet. Så man kan vist kun forvente endnu større fokus i 2018.

Mindre “human touch”

Med en stigende interesse kommer der selvfølgelig også en stigning i prisen for en enkelt influent. Det betyder også, at de store (makroinfluenter) bliver mere og mere kommercialiseret, hvilket forbrugeren også er opmærksom på. Det betyder dog ikke, at de store influenter mister

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL