Innovation

Hvad har innovation overhovedet med marketing at gøre? Er marketingafdelingen ikke bare dem, der skal sørge for, at virksomhedens (innovative) produkter kommer ud over rampen?

Hvad har innovation overhovedet med marketing at gøre? Er marketingafdelingen ikke bare dem, der skal sørge for, at virksomhedens (innovative) produkter kommer ud over rampen? Der er vel ingen grund til at involvere marketing i noget så skelsættende i virksomheden som et nyt produkt - i hvert fald ikke før det skal markedsføres. Om man deler denne holdning eller ej, hænger meget sammen med, hvordan virksomheden opfatter marketing.


af Otto B. Christiansen, Direktør, Dansk Annoncørforening

Afdelingen for spøg og skæmt

Deler man denne holdning, ja så er der stor sandsynlighed for, at marketing er afdelingen for spøg og skæmt - når andre har tænkt dybe tanker, så kan marketing omsætte disse tanker til nogle flotte annoncer og måske nogle TV-spots. Marketing kommer aldrig i nærheden af beslutningsansvar for noget, der er væsentligt for virksomheden og marketingchefen tropper pligtskyldigt op i direktionen (eller hos salgschefen) for at få godkendt årets julekort og alle kampagner bliver omhyggeligt forelagt ledere, der bestandigt har forbedringsforslag til det forelagte - ikke mindst efter at have diskuteret

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL