Jeg gør ikke som de andre

At vælge den traditionelle vej og de traditionelle kommunikationskanaler virker sandsynligvis ikke mere – med mindre du er forberedt på at tage de store spender-bukser på.

At vælge den traditionelle vej og de traditionelle kommunikationskanaler virker sandsynligvis ikke mere - med mindre du er forberedt på at tage de store spender-bukser på. Den internationale brandingguru, danskeren Martin Lindstrom, mener i stedet at man bør tænke anderledes, være menneskelig og turde have en stærk mening om livet og verden omkring os.

For nylig - ja, det føles i det mindste sådan - kom en af mine gode venner Tim Pethick med en god ide. Altså, han følte at den var god. Men for at være helt ærlig fandt jeg den lidt triviel. Ideen gik ud på at udvikle en ny juice - et nyt brand. Nu bor vi begge i Australien, og situationen her var, at der næppe var plads til endnu et juicemærke. Et besøg i hvilket som helst stort supermarked viste, at her mindst var 10 hyldemeter juice. - En ny juice?, spurgt jeg skeptisk. - Ja, svarede han og vidste allerede, hvad min feedback ville være.

Men jeg tog fejl. Og

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL