Kan Vi Ikke Bare Blive Lidt Mindre Afhængige af Google

Google er én måde at skabe trafik til ens digitale platforme. En dominerende en af slagsen, men absolut ikke den eneste. Ved at udnytte de digitale muligheder, kan du selv gøre dit site mere attraktivt for målgruppen — og i sidste ende øge dit salg. Tulip har fx solgt meget mere bacon, efter at de lancerede en onlineservice med opskrifter og indkøbslister. Hvilke digitale tilbud tilbyder du dine kunder?

Dagens mediebillede kan nemt give indtryk af, at trafikken til virksomhedernes hjemmesider udelukkende kommer via Google. Især hvis du sælger et mere eller mindre generisk produkt.

Men er der ikke andre muligheder?, vil mange virksomhedsledere sikkert spørge.
Er det for meget at forvente, at vores målgruppe synes, at vores produkt er så interessant, at de selv vil opsøge det på nettet?

Andre vil måske sige: Vi sælger alle vores produkter i supermarkedet, så hvorfor skal vi investere så ekstremt mange penge på de digitale platforme?

Det er nogle ret fundamentale spørgsmål, som, hvis de skal besvares fyldestgørende, vil kræve mere plads, end jeg har til rådighed her. Jeg vil derfor fokusere på en række betragtninger, der forhåbentlig kan være

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL