Ram købeklare kunder med In-Market Audiences på search

Siden sidste sommer har machine learning featuren med In-Market Audiences været tilgængelig for search annoncer i Danmark. Den nye målretningsmetode giver dig mulighed for at gå direkte efter de brugere, som har en digital adfærd, der stærkt indikerer, at de er klar til at købe.
In-Market Audiences er et velkendt værktøj på Display- og YouTube-kampagner. Metoden handler om at målrette annoncer til specifikke personer, som aktivt researcher på produkter, som er relevante for dit brand. Der findes knap 500 kategorier, og der følger en indikation af det demografiske potentiale med.

Udvid mængden af potentielle kunder

Der er flere gode grunde til, at det giver mening at eksperimentere med In-Market Audiences. Mest interessant er det, at featuren giver dig mulighed for at målrette dine Google Ads mod brugere, der er i købsprocessens sidste trin, og som endnu ikke har interageret med din virksomhed.

Kobler du det nye værktøj sammen med Customer Match featuren, der gør det muligt at målrette annoncer mod tidligere kunder eller brugere, der før har besøgt dit website eller set en af virksomhedens YouTube videoer, betyder det, at du kan udvide antallet af potentielle kunder.

Remarketing med endnu

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL