SEO er en kommunikationsopgave

Search Engine Optimization - ja, det lyder som noget for it-afdelingen, men tag ikke fejl. Ejerskabet af virksomhedens website, ledelsen og de strategiske beslutninger hører hjemme i virksomhedens marketing- eller kommunikationsafdeling - og det samme gælder altså SEO. Læs her, når en af verdens absolut førende eksperter på området forklarer disciplinen, og hvorfor markedsføring i søgemaskiner er en kommunikationsopgave.

Markedsføring i søgemaskiner

Søgemaskiner er et medie, der på mange måder godt kan sammenlignes med andre medier, som aviser eller TV-stationer.

På både TV-stationer, i aviser og i søgemaskinerne finder du grundlæggende set to typer af informationer: Redaktionelt materiale og reklamer. For det meste er det tydeligt, hvad der er hvad, men andre gange kan det være lidt sværere at gennemskue.

Annoncering eller optimering

Det er vigtigt at forstå, hvilke dele af en søgemaskines resultater du kan købe dig til, og hvordan, og hvilke dele du bliver nødt til at optimere dig frem til på 'naturlig' vis.

Hvis vi sammenligner med en avis, nytter det jo (normalt) ikke noget at ringe til annonceafdelingen, hvis du gerne vil have redaktionel omtale. Og ringer du til en journalist, kan han som regel heller ikke hjælpe dig med at

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL