Branding af kedsomhed - den nye store oplevelse

Fremtidens mest efterspurgte luksus bliver måske at slippe for at opleve noget som helst?

Mens mange har travlt med at komme på omdrejningshøjde med det oplevelsesøkonomiske mantra om spænding, udfordringer og bombardement af sanserne, er der stille og roligt en helt modsat trend på vej, som de oplevelsesorienterede produktudviklere tilsyneladende ikke har blik for: Nemlig længslen efter ikke at gøre noget som helst - efter bare at kunne kede sig uden dårlig samvittighed.

Vi blev opmærksomme på oplevelsesfattigdommens tiltrækningskraft i forbindelse med en undersøgelse af campingfænomenet, som til vores store undren lever i bedste velgående, selvom det at holde ferie som 'fastligger' på en campingplads må siges at være fuldstændig ude af trit med den oplevelsesøkonomiske dagsorden. Og campisterne gjorde os en hel del klogere på det tilsyneladende zombieagtige campinglivs kvaliteter og kedsomhedens potentialer:

"Tidligere har jeg været i mange storbyer, Sydamerika, over alt, og intet kunne i dag overbevise mig om, at jeg skulle sådan noget i stedet. Jeg har ganske enkelt ikke energi til det. Jeg gider ikke lave noget som helst. Jeg tror intelligente mennesker har behov for at reflektere, og det kan du her. Det kan du

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL