International branding – b2b

Mange virksomheder skal forholde sig til international branding og marketing, på grund af internettet.

Når man skal i gang med en international B2B kampagne, er det fristende at ringe til et reklamebureau, der kan få ideer og slå de første streger. Men det er ikke i starten, man skal tænke kreativt. Det første lange stykke tid skal man analysere, researche, interviewe, diskutere og være enige både i hovedkontoret og i datterselskaberne. Det kan ligne et besværligt stykke arbejde, men en velgennemtænkt proces kan i den sidste ende både spare ressourcer og sikre, at kampagnen rent faktisk overlever de faldgruber, der er undervejs - og at den virker.


Af Morten Kornerup, partner, Blue Business

Hvem kender ikke en kampagne, der slog fejl? Som endte på hylden, fordi direktøren satte sig imod, eller flere datterselskaber nægtede at spille med? Eller som bare ikke gjorde nogen forskel?

Ofte er der tale om mange ressourcer, både målt i medarbejdertimer og konsulenthonorarer, som er spildt, hvis en stort anlagt reklame- eller marketingkampagne falder til jorden.

Mange virksomheder skal forholde sig til international branding og marketing i disse år, fordi vi aldrig har set et mere transparent marked på

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL