Lav personligt indhold til dine kunder

Da jeg i 90’erne arbejdede på et pladeselskab, plejede vi at sige: ”Content is King”. Det var ud fra en (selv)forståelse af, at bare indholdet var godt nok, så skulle kunderne nok finde det. Ellers kunne vi hjælpe kunderne med at finde det ved at få artisten i et populært fredags eller lørdags program med en sang eller to, og så havde TV Reklamen en fantastisk ”power”, der sendte massevis af danskere ned efter den ene Greatest Hits efter den anden.

Kunderne var naturligvis individualister, dengang som nu. Men massemedier og masse markedsføring virkede - og kunderne kunne som regel godt lide det samme som vennekredsen kunne lide.

Nu, 15 år efter årtusindeskiftet, ser det anderledes ud. Musik branchen, film branchen, bog branchen, magasiner, dagblade er alle i dag skygger af sig selv. Alle brancher der i årtier har levet godt af mantraet om ”Content is King”.

Ikke bare i ovennævnte brancher, men igennem hele vores købsadfærd, begynder det nu at være et spørgsmål om, at kunden vil have det indhold, hun syntes har værdi for hende. Ikke bare værdi som i kroner og ører, men værdi fordi det bidrager til hendes selvforståelse

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL