In-market - en ny måde at arbejde med markedsføring på

Handlings- og kontekstbaseret markedsføring og kunsten at tiltrække forbrugere fremfor at jagte dem – ja, tiden er mere til in-market end persuasion marketing. Vi har bedt én af dem, der sidder midt i orkanens øje med det rolige overblik, Rune Kiowsky, som er Head of Digital på medieabureauet OMD, om at fortælle om trends og muligheder i dagens medie- og forbrugerlandskab.

Fremtiden er let, for den der lytter mere
Innovativ markedsføring vil efter min mening altid handle om det samme: Vores halsen efter mennesker, ofte forstået rigidt som målgrupper eller forbrugere. Hvem er de? Hvad vil de have? Hvad tænker og føler de? Og fremfor alt, hvordan kan vi skabe en præference hos dem for biler, frostpizzaer, læskedrikke, mælk, mobiltelefoner osv. Altså, innovationen i markedsføringen handler (på godt og ondt) om, hvordan vi bliver bedre og bedre til at få folk til at gøre det, vi vil have dem til – i en virksomheds interesse, naturligvis.
Men der er ved at ske noget grundlæggende nyt. Den opskrift, som står i langt de fleste lærebøger, og som man har brugt i forskellige forklædninger i mange år, persuasion, mener

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL