Mobile media landscape

Vi ser det konstant i hverdagen: Kassedamer erstattes af self checkout-kasser, støvsugeren finder selv nullermændene i stuen, og fabriksarbejderens håndarbejde er blevet erstattet af en hurtig og smart maskine. Kort før årtusindskiftet var kunstig intelligens et banebrydende fænomen.

Baggrund

Efter den netop afholdte globale mobilkonference i Barcelona, er det tydeligt at se, at der anno 2010 virkelig er sket en kæmpe udvikling på det mobile område. Mobilerne er blevet små, ekstremt hurtige multimedia enheder med masser af kapacitet, hurtig adgang til internettet, store touch screens og mulighed for masser af applikationer, der ofte frit kan downloades. Mobiloperatørerne leverer stærke 3,5G mobilnet, som tilbyder mobil adgang til internettet, der i mange tilfælde langt overstiger den hastighed, de fleste danskere har til internettet via kabler.

Og det er lige her i hot-spottet at mobile advertising befinder sig. Det handler om at  udnytte de mange såkaldte smartphones, der allerede er på markedet hos kunderne, de hurtige netværk og den efterhånden billige adgang til det mobile datanet.

Det store udland viser vejen

Flere danske virksomheder har tvivlet på, hvorvidt mobile advertising nogensinde vil slå an. Men det hjælper at se på, hvad bl.a. Google siger og gør. Eric Schmidt nævnte

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL