Marlene Nybro Thomsen, Alexandra Instituttet: ”Sådan skaber vi succesfuld rebranding og kunde-respons"

De fleste kender nok Alexandra Instituttet som en virksomhed med it-viden på nørd-niveau. Og det er godt, siger marketingansvarlig Marlene Nybro Thomsen. For det giver troværdighed og relevant content i en digitaliseringstid. Men dyb ekspertviden er ikke nok, og derfor står Instituttet midt i en rebrandingsproces, hvor man vil øge den kommercielle forretning på markedsvilkår. I et interview med Marketcommunity fortæller Marlene Nybro Thomsen om, hvordan man griber det an.

Som at bygge en propelflyver om til et jetfly, mens det er i luften. Sådan lyder det næsten, når man hører, hvordan Alexandra Instituttet går fra at udbrede kendskabet til it og digitalisering til samtidig at være markedsdrevet og kommerciel. Det handler både om branding og selling.

Hvordan er marketing funktionen i instituttet?

”Vi er 8 personer, som er blevet samlet fra et sekretariat, kommunikation og marketing. Vi har ansvar for al kommunikation og markedsføring af alle Instituttets aktiviteter. Vi har tidligere primært været kendt som et forskningsinstitut med streg under institut, men vi er altså også en rådgivnings- og udviklingsvirksomhed. Det har vi sat os for at understrege og udbrede til vores kunder. Vi er et

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL