Mediebureauets tips til dit new media budget

Henrik Abraham, adm. direktør for mediebureauet Carat, lever af at konvertere annoncekroner til omsætning for landets største virksomheder. Han om nogen ved, at et mediebudget skal forvaltes med resultatet for øje. Ikke andet. Derfor har vi bedt Henrik fortælle om de nye medietendenser og komme med sit bud på, hvor annoncørerne bør placere sit new media budget. Hvilke medier og tendenser holder vand? Og hvad fortaber sig i hype, varm luft og god, gammeldags tomgang? Ikke overraskende sker det meste online. Men det nye land af mælk og honning er fyldt med faldgruber - de komfortabelt tilgængelige forbrugere har både fået stærkere stemmer og en ubestikkelig vilje.

Kan du kort skitsere mediebureauernes udvikling fra, om man så må sige, traditionelt mediebureau til nu også at fokusere på new media?

"Et godt mediebureau skal altid være på forkant med udviklingen inden for medier og kanaler, der kan være en sund vej ind til forbrugernes hjerter, hjerner og pengepung. Selv om vi kalder det new media, kan man jo påstå, at det blot bør være en del af den samlede overvejelse om placering af annoncekroner - nyt medie eller ej.

Læs artiklen GRATIS:

Log ind, eller opret en gratis profil her