Micro Moments – Øjeblikke du bør målrette

Teknologien er hele tiden i forandring og har med tidens løb påvirket samfundet, dets normer, værdier og befolkningens adfærdsmønstre. Disse nye adfærdsmønstre har gjort at en costumer journey lige pludselig er fragmenteret ned i hundredevis af micro moments, hvor hver enkelt af disse momenter er altafgørende for dit brands positionering og herved succes.

Der er dog en specifik teknologiform, som har sat særligt præg på den måde vi lever på i dag. Nemlig vores smartphone. Smartphonen har ændret os som mennesker, den måde vi opfører os på, den måde vi reagerer og agerer, og vigtigst af alt, vores forventninger.
Vores forventninger til, at når et behov opstår, ønsker vi at få dette behov udfyldt inde for få sekunder, og det har smartphonen muliggjort.

Disse behov kan f.eks. være at en tandpine pludseligt opstår, og man ønsker derfor en akut tandlægetid. Og hvad gør forbrugerne når de skal have sådan et behov opfyldt? De Googler, og det er her du som virksomhed skal være tilstede, klar til at efterkomme deres forespørgsel.

Micro-moments:

Smartphones tillader forbrugerne at gennemføre impulsive ideer, hvilke som helst tidpunkter på døgnet. De foretager øjeblikkelige handlinger hver gang de

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL