Moment of truth - hvad virker i butikken?

Shopper Marketing er den markedsføring, der foregår i butikken – og som skal sikre, at shopperne køber dit produkt. Vi ser nærmere på, hvad der virker i butikken. Både når du som producent sælger dit produkt igennem detailhandlen, og når du som butikskæde ønsker at optimere dit salg.

Når vi går ind i en butik, er vi i et andet mode, end når vi bevæger os i det udendørs rum. Vi er shoppere med en indkøbsagenda, og det betyder, at vi har en anden adfærd og lader os påvirke af andre ting. Derfor er der også brug for en anden form for kommunikation. Shopper Marketing har i modsætning til Consumer Marketing kun ét formål: At skabe salg.
Shopper Marketing er i kraftig vækst, fordi flere og flere får øjnene op for, at det kan betale sig at yde en ekstra indsats i sandhedens øjeblik – når shopperen står i butikken og vælger sit køb. Størstedelen af alle køb er nemlig ikke planlagt hjemmefra.
I denne artikel stiller vi skarpt på de største udfordringer med Shopper Marketing – både når du er producent af et produkt, der sælges igennem detailledet,

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL