Skab relevant content med Micro Moments

Micro Moments er søgeøjeblikke på en købsrejse, hvor behov opstår, beslutninger træffes og præferencer skabes. Det er i de øjeblikke, hvor forbrugerne søger svar og møder de brands, der er tilstede med kvalitetsindhold, som hjælper dem. Der er kamp om forbrugernes opmærksomhed, så hvordan griber du øjeblikkene an?

Ny måde at tænke indhold på

I teorien kan alt trigge et Micro Moment. Forstået på den måde, at et Micro Moment både kan opstå, når du sidder i toget og drømmer om en ny sofa, eller når du rækker ud efter en tom shampoo. Der kan derfor opstå tusindvis af forskellige Micro Moments. I praksis er det dermed også svært at opbygge indhold omkring hvert eneste Micro Moment.

Eftersom Micro Moments handler om at tilfredsstille et her-og-nu-behov, skal du i stedet forsøge at inddele forbrugernes søgeøjeblikke i fem overordnede kategorier, der passer til faserne på købsrejsen: I want to Know-moment, Do, Go, Buy eller I want More. Det er i disse fem højrelevante søgefaser, at beslutninger træffes og præferencer skabes.

Kilde: iProspect, 2019

Vær relevant i orkanens øje

Når indholdet passer til det Micro Moment,

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL