Nedbryd kunderejsen i micro moments

Livet er sammensat af mange små øjeblikke, og det er kunderejsen også. Micro moments er alle de små øjeblikke i løbet af dagen, hvor vi rækker ud efter mobilen, fordi vi skal have svar på noget eller et behov opstår. I hårde tal er det mere end 200 gange om dagen, og det er altså 200 gange, hvor du har muligheden for at række ud til din kunde.

Hver gang vi bruger vores smartphone, har vi en intention. Og den lille intention rummer et stort potentiale, hvis man som virksomhed formår at være tilstede præcis i disse micro moments. Eksempelvis bruger 82 pct. af amerikanske forbrugere deres mobil i beslutningsprocessen op til et køb i en fysisk butik, viser en undersøgelse udført af Google Think. Som virksomhed skal man altså have styr på sammenspillet mellem det digitale og det analoge og forsøge at være til stede, præcis når beslutningerne tages.

Forstå signalerne

Den typiske forbruger i 2019 er digitalt kompetent og søger aktivt viden, før en beslutning tages. På godt dansk taler man om kunder, der ”need to know, before they go”. Så langt så godt, men desværre bliver kunderejsen

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL