Derfor fejler dit UX design

Det nye design er endelig klar, og alle er tilfredse. Fra ledelsens side skulle der være fokus på UX. Det startede med research. Der blev endda lavet et par kvalitative interviews med nogle kunder. Bevæbnet med denne viden blev der designet et logisk og intuitivt navigations system med content, der påtaler ens behov før man ved de er der. Ledelsen havde dog lige nogle ekstra ting der skulle med – og dem fra produktionen skulle også have plads. Siden er klar, den launches, men den flopper. Alle står med samme spørgsmål: Hvad gik galt?

Desværre ser jeg ofte ovenstående historie, og der er flere grunde til at det går galt. Den første grund til at UX-designet flopper ligger i metoden der bliver anvendt til databehandlingen og den efterfølgende designfase. I eksemplet ovenfor er der blevet indsamlet information og ud fra det, er der blevet dannet konklusioner som der designes ud fra. Der mangler altså en verificering og feedback på de løsninger designeren er kommet frem til.

Bekræft at du har forstået hvad brugeren mener

Denne fejl kan du undgå ved, at have en struktureret og metodisk tilgang til din research og den efterfølgende behandling og

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL