Jesper Kvisgaard, Direktør for globale indsigter, Co-Ro: "Sådan kan du finde og bruge dine Micro Moments!

Den globale konkurrence er nådesløs inden for FMCG. Produkter bliver valgt på et øjeblik med lav involvering og i skarp konkurrence. Samtidig er de Micro Moments, hvor man kan påvirke forbrugeren, svære at identificere. Marketcommunity har talt med Director Global Insights Jesper Kvisgaard om, hvordan de gør hos Co-Ro, og hvordan du kan finde vej til de indsigter, som er nøglen til succes.

Hvordan vil du karakterisere Co-Ro som virksomhed?

"Vi er en international FMCG virksomhed, som producerer og sælger is, juicedrikke og saftevand. Vores produkter sælges i dag i mere end 80 lande rundt om i verden. Fra de meget modne markeder som Danmark og Tyskland domineret af moderne supermarkeder til mere traditionelle markeder i Mellemøsten, Asien og Afrika, hvor forbrugerne ofte møder vores produkter i butikker, som er væsentligt forskellige fra Netto nede på hjørnet.

Med brands som Sunquick, Suntop og Sun Lolly har vi i mange af vores nøglemarkeder markedsledende positioner. I Malaysia er det saftevand, i Saudi Arabien er det juice drikke og i Danmark og Tyskland er det is."

Hvordan var din overgang fra konsulentverdenen til

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL