Brand Touchpoint Management

Aktiviteter der skaber omdømme — brand touchpoints — udgør mere end halvdelen af din virksomheds markedsværdi. Har du styr på dine brand touchpoints? Og stemmer de overens med dit brand promise? Med det nye ledelsesredskab Brand Touchpoint Management kan du aktivt og systematisk styre de oplevelser, du tilbyder din målgruppe.

 

Brand er omdømme. Et omdømme, der opstår i møder med virksomhedens kommunikation, medarbejdere og services – de såkaldte brand touchpoints. Brand er derfor ikke alene ”appearance“. Brand er din virksomheds skæbne bestemt ved dens evne til at fremføre et relevant løfte og holde det over for alle målgrupper.

Nyt ledelsesværktøj

I dag udgør omverdenens tillid en større del af din virksomheds markedsværdi end evnen til at fremstille og sælge varer.
Mange af de eksisterende ledelsesredskaber og teorier tager afsæt i virksomheden selv og ser herfra ud mod dens målgrupper. Det er en forældet opfattelse. Det giver en større konkurrencemæssig fordel at tage afsæt i målgruppernes oplevelse af virksomheden set udefra og ind mod virksomheden. Og det er de eksisterende redskaber ikke velegnede til.

Brand Touchpoint Management (BTM) er et nyt ledelsesværktøj, som tager udgangspunkt i identifikation og analyse af brand touchpoints. På den

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL