Læg en effektiv permission strategi

Kundeklubben er bygget og klar til indvielse, fest og farver. Loyalitetsprogrammet er testet og parat til at forsøde de gode kunders liv - og emnekvalificeringsprogrammet venter bare på at pin-pointe de allervarmeste emner. Med andre ord: All systems go. Nu mangler der kun én ting. Tilladelse til at fortælle kunderne om alle fortræffelighederne - og mulighed for at sende kundeemner gennem tragten! Det er tid til at tale om permission marketing1.

Det er ikke helt forkert, når Youtube, Facebook, MSN.com og alle andre hjemmesider og portaler med rigtigt mange besøgende bliver værdisat meget højt på grund af deres rækkevidde til kunder og potentielle kunder.

Værdien af en kundeklub kan for eksempel måles på det samlede potentiale blandt de aktive medlemmer, klubben har, herunder potentiale for salg af andre virksomheders (relaterede) produkter og lignende potentialer (eksempelvis som potentielle vælgere til blandt andet præsidentvalg).

Flere medlemmer betyder derfor alt andet lige større potentiale.

Og det er rigtigt, for skal man som virksomhed få mest muligt ud af kundeklubber, loyalitetsprogrammer med mere, er det nødvendigt at have så mange aktive medlemmer/tilmeldte som muligt.

Det er her værd at notere, at "så mange som muligt" reelt bør henvise

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL