Bropasset giver adgang til Øresundsbron

Efter Øresundsbron har indført Business Intelligence, er flere biler suset over broen. MARKET har talt med direktør for marketing og salg, Fredrik Jenfjord, om fordelene og udfordringerne ved Business Intelligence.

Hvad er Øresundsbron for en virksomhed?

Øresundbron har 180 fastansatte. Øresund-brons opgave er at drive og vedligeholde broen. Broen er jo udsat for alt muligt. Vi har en tunnel og en vej, så alting skal fungere. Det er den tekniske del, som vi tager os af. Den anden del er, at vi sørger for, at så mange som muligt kører over broen. Man har jo taget et lån, så man kunne bygge broen, og det er vores ansvar at betale gælden. Så altså to retninger – den tekniske del og det at betale lånet tilbage.

Hvordan bliver lånet betalt tilbage?

Med trafikken over broen. Vi har brug for, at mange flere kører over broen. Det har været svært at få folk over broen med lavkonjunkturen. Vi havde troet, at mange flere per automatik ville bruge broen, men det har der ikke været. Så vores opgave er at få folk til at få et naturligt behov for at køre over broen. For eksempel: Når en

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL