Skal målgruppen vælges ud fra data eller din mavefornemmelse?

Den moderne forbruger bruger meget tid på at være forberedt både, når de skal foretage små og store indkøb alt imens E-handel stadig er stigende. De fleste virksomheder er sikre på, hvem deres målgruppe er og hvordan deres content strategi skal være for at få forbrugere til at interagere med virksomheden. Er det en mavefornemmelse eller er målgruppen valgt ud fra data? Denne artikel vil belyse mulighederne for arbejde datadrevet med audiences og Google Ads kampagne.

Målretningsmulighederne har ændret sig markant i de seneste år både på Google og Facebook. Alle mulighederne kan gøre det svært at finde frem til, hvor det er optimalt at starte. Nedenfor er en overordnet sammenligning imellem Facebook og Google Ads, der viser, hvor der kan laves en sammenhængende strategi imellem de to kanaler. Det skal nævnes, at på Google er det forbrugernes engagement med et givent søgeord og på Facebook er det forbrugernes generelle adfærd.

 

 

Det kan være virke meget komplekset, men ovenstående er unikke muligheder for at målrette skræddersyet annoncer til kunder efter, hvor de befinder sig i købsrejsen.

Et godt sted at

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL