Rammeaftaler er ikke det offentlige salgs hellige gral

Man hører rigtig meget om dem. De nærmest sagnomspundne rammeaftaler. Mange virksomheder har den forestilling, at hvis bare de kommer med på en rammeaftale, så er de sikret et langt og lykkeligt liv på det offentlige marked. Men sådan er det ikke. Rammeaftaler er ikke det offentlige salgs hellige gral. Tværtimod.

Rammeaftaler er kun en lille del af det offentlige marked

Det forholder sig på samme måde med rammeaftaler som med udbud. Kun en lille del af det offentlige marked er rent faktisk omfattet af dem.

Du er derfor ikke dømt ude, hvis du som virksomhed ikke er med på en rammeaftale. Der er stadig rige muligheder for at komme ind på det offentlige marked, og de virksomheder der er med i rammeaftalerne, kan heller ikke vide sig sikre på en vis omsætning.

Lav compliance

Rammeaftaler er en forhåndsgodkendelse, og giver din virksomhed mulighed for at byde ind på udvalgte opgaver - men du er ikke garanteret at de vil købe noget.

Du kan derfor ikke bare smække benene op på bordet og vente på at millionerne ruller ind på bankbogen. Den eneste fordel du har, er at du i tæt

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL