Relevant indhold er humlen i Email Marketing

E-mail marketing er en vigtig salgskanal. Det er der ingen tvivl om hos feriehusudbyderen DanCenter / Danland, der de seneste tre år har udsendt to forskellige nyhedsmails hver anden uge. MARKET har taget en snak med deres Online salgschef, Jan Henriksen, om, hvordan de udnytter synergien mellem offline og online, og hvordan de gør indholdet så relevant som muligt uden at segmentere på mere end et enkelt parameter.

Jan, først vil jeg gerne lige høre, hvilke ansvarsområder du har som Online salgschef hos DanCenter/Danland?

Jeg har ansvar for strategien bag alle vores online markedsføringsaktiviteter i de fem lande, vi opererer i. Det drejer sig om Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Holland. Og så er jeg selvfølgelig ansvarlig for vores to sites dancenter.dk og danland.dk – som også har versioner på alle fem sprog.

Hvordan arbejder I med e-mail marketing i DanCenter / Danland?

For os er e-mail marketing en del af vores online platform, hvor vi har vores websites, inhouse bannere, eksterne bannere og vores nyhedsmails. Vi udsender en nyhedsmail fra både DanCenter og Danland en gang om måneden, og de fungerer som en salgskanal, der skal understøtte de andre marketingstiltag, vi

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL