Kan e-mailen vende tilbage som seriøst kommercielt værktøj

Markedsføring og dialog via e-mail har efterhånden været en del af den kommericielle agenda i mere end et årti, og vi oplever alle et stigende pres på vores indbakker, hvad enten det er privat eller på arbejdspladsen. Der er kamp om opmæksomheden, og de fleste er mest tilbøjelige til at trykke "slet", allerede inden emneteksten er læst færdig. Det stiller store krav til brugen af e-mail som markedsføringsredskab.

Mediedækning, forbrugerombudsmanden og skrækhistorier fra hele verden har medvirket til at give e-mailen et blakket ry, og mange tænker straks spam, når de modtager en e-mail fra en virksomhed eller person, de ikke umiddelbart har en tæt relation til.

Ikke desto mindre kan der stadig være god forretningsmæssig idé i at anvende e-mailen aktivt som dialog – og markedsføringsredskab. Denne artikel udforsker nogle af mulighederne og ser på, hvordan det er muligt at opnå forretningsmæssig succes med e-mail-markedsføring.
I en række tilfælde giver det nemlig god mening at tænke e-mailen ind som aktivt redskab i kampen om kundernes opmærksomhed. Det er efterhånden gammelt nyt, at de fleste markeder oplever en stigende konkurrence, dels som følge af en øget globalisering og dels som

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL