Nørder med forretningssans er marketingfunktionens nye bedste venner

På fire år er Coop.dk Shopping marketingteamet i Albertslund vokset fra 3 til +20 medarbejdere under ledelse af Head of Marketing, Peter Boris Kreilgaard. Kreilgaard, et selvfølgeligt navn på M-listen over de førende marketingfolk i Danmark, har mødt Marketcommunity til en snak om marketing ledelse. Som altid klar i spyttet og frisk med et par velmente råd.

Hvad er det ved marketing, som interesserer dig?

”Der er mange ting. Det er en udvikling, jeg har været igennem. I starten af min karriere var det   reklame- og bureaudelen. Men efterhånden finder man ud af, at salg, logistik og alle de andre afdelinger sidder og diskuterer tal. Og så begynder man at interessere sig mere og mere for forretningen. Så min rejse er gået fra ren kommunikation til en quest efter at skabe dokumenterede resultater på top- og bundlinje. En mission om at få marketing stærkere integreret i forretningen.

Så jeg er i virkeligheden ikke så glad for at tale om ”marketing”, fordi det får de fleste til at tænke på ”kommunikation”, som kun er en del af faget. Jeg vil hellere tale om afsætning, for jo mere erfaren jeg bliver, jo

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL