Søgemaskinemarkedsføring 8 trin til succes

Søgemaskinerne med Google i spidsen er blevet en fast del af vores hverdag. I vores privatliv bruger vi dem til at finde løsninger og svar, mens vi i arbejdslivet anvender dem til at afsætte varer. De fleste marketingfolk kender til Googles succes og er sandsynligvis også blevet kontaktet af en af de mange mere eller mindre seriøse udbydere af søgemaskinemarkedsføring, som er dukket op i takt med, at flere og flere penge allokeres i søgemaskinernes retning. Det er dog stadig de færreste, der har fuldstændig styr på begreberne SEO, SEM, PPC, quality score osv. Og præcis ved, hvordan søgemaskinerne kan bidrage til deres kommunikation og bundlinjer. Vil du klædes på til dette, så læs videre.

Internettet anvendes i høj grad til informationssøgning, og da søgemaskinerne er udviklet til at levere relevante resultater, når brugeren søger på internettet, er det ikke overraskende, at mere end 80% af danskerne bruger dem. Det er et tal, der sidestiller danskernes brug af søgemaskiner med brugen af e-mail!

I markedsføringsperspektiv giver den stigende brug af søgemaskiner en mulighed for at få eksponeret sit budskab til rigtig mange mennesker. I søgemaskinerne er det dog ikke nødvendigvis volumen, men relevansen, der

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL