Hvordan får du en bedre Customer Journey med Tech Revolution?

Kan den samlede kunderejse, fra kunden gør sig bekendt med et produkt til kunden køber og eventuelt efterfølgende henvender sig til virksomheden, gøres endnu bedre med den teknologiske revolution der allerede er begyndt og fortsat er under udvikling?

I de seneste 10 år har teknologien været under markant udvikling og det handler om at følge musikkens takter for at komme i mål med sin markedsføring (Martech). Teknologiens udvikling har skabt mange værktøjer og features som skal udnyttes i en virksomheds marketing strategi.  I det følgende vil jeg fremhæve nogle af udviklingens muligheder der er vigtige og centrale for at kunne gøre din virksomhed relevant, brugervenlig og gennemsigtig for i sidste ende at skabe den bedst mulige Customer Journey for dine kunder.

 

 

Chatbots

Det første som skaber scenen for en endnu bedre Journey, er fremkomsten af Chatbots. Denne teknologi gør det muligt at yde kundeservice i realtid og hele døgnet. Det er en yderst effektiv måde at yde massekommunikation på samtidig med en 24 timers tovejs-kommunikation mellem kunde og udbyder.

Dette er altså et essentielt værktøj hvis du som

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL