Lav dit eget medie

Det er både billigere og mere effektivt at udgive sit eget medie end at annoncere i andres.

Internettet har ændret både privatliv og arbejdsliv for de fleste mennesker herhjemme. Vi læser e-mail, køber og sælger, tjekker nyheder, sammenligner priser, møder nye mennesker og meget andet. Internettet holder os fagligt opdateret og det underholder os på en og samme tid. Og for mange virksomheder bliver internettet en vital del af forretningen.

De fleste virksomheder udnytter internettet til at fortælle om sig selv, virksomhedens varer og ydelser. I begyndelsen lavede vi hjemmesider, der fungerede som visitkort, siden udbyggede vi dem til at være egentlige præsentationer og kataloger. Og nu begynder vi at udvikle dem til det, de rettelig er og bør være: Medier.

Når jeg siger medie, mener jeg noget ganske andet end en annonce. Annoncer er som oftest reklamer, der forstyrrer. Annoncer er opmærksomhedskrævende budskaber, som vi alene lægger mærke til, fordi de er indrykket i et medie. De afbryder tv-udsendelsen, de popper op på hjemmesiden, de fylder side efter side i magasinerne. Mange af os finder annoncer irriterende når deres budskab ikke er relevant for os.

Medier er mere interessante

Anderledes er det med medier.

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL