Disse værktøjer stiller Amazon til rådighed for din virksomhed

340 mio. kunder, der kan blive dine, når du sælger via Amazon. Er det en fantastisk mulighed for vækst eller en trussel, hvor du sælger din virksomheds sjæl, inden Amazon overtager dine kunder?

Amazon er en af de mest succesfulde og omdiskuterede virksomheder i verden. De er suveræne til at skabe vækst samt til at udvikle eller udnytte banebrydende teknologi, som gør livet så meget lettere for kunderne, at de vender tilbage igen og igen.

178 mia. USD eller 1.079 mia. danske kroner. Så meget omsatte Amazon for i 2017, og det er 42 mia. USD mere end i 2016, og 25 gange mere end i 2004, hvor den amerikanske tidligere boghandel på nettet allerede var godt i gang. Udover deres største marked, USA, er de tilstede i 14 lande, herunder England, Tyskland, Frankrig, Holland, Spanien og Italien i Europa. Der sælges dog i stort omfang også til de omkringliggende europæiske forbrugere via disse sites - også Danmark og de øvrige nordiske lande.

Amazon fungerer som markedsplads for utallige netbutikker, de leverer computerkraft til størstedelen af de webservices vi kender

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL