Er vi midt i en Context Marketing revolution?

De fleste af os vil huske år 2020 langt ud i fremtiden. Og i denne tumult af Covid, aflyste begivenheder, nye sociale omgangsformer og et sort hul af et amerikansk præsidentvalg, er det nok de færreste, som har prioriteret at gå ombord i marketinglitteratur. Ikke desto mindre udkom i marts en bog, som sætter ord og mening på en udvikling, de fleste af os nok har set mindre eller større fragmenter af.

Hvis man kan sige, at nogle bøger rammer et paradigmeskift netop på det rigtige tidspunkt, må Mathew Sweezeys ”The Cotext Marketing Revolution” være en af dem. Med udgangspunkt i nogle betragtninger om den medie-virkelighed, vi er i, erklærer Sweezey massemarkedsføringen for død.

Nu er det jo ikke første gang, at nogle er begyndt at skrive nekrologer over massemarketing før tiden. Men der er nogle fascinerende trends, som møder hinanden netop nu. Så selv om man synes, at man næsten har læst bogen før, går det efterhånden op for én, at den sætter ord på det paradigmeskift, som ny forbrugeradfærd må føre til for marketing som disciplin.

Medierne er uendelige, hvad betyder det?

Sweeney taler om en uendelig medie-virkelighed. I

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL