Få flere loyale kunder via Marketing Automation

Rigtig mange kunder forlader en fyldt indkøbskurv på nettet eller ”glemmer” deres interesse i dine produkter, fordi du er ikke tilstede i deres kunderejse. Med automatiserede marketing-flows kan du fastholde kunders interesse og få dem til at komme tilbage til dig igen og igen.

Det er trængt helt ind i chefens hjørnekontor, som et af virksomhedens største fokusområder: At sikre kunderne - både nuværende og potentielle - en sublim digital oplevelse, fastholde deres interesse og derigennem skabe en vis form for loyalitet.

For loyaliteten findes stadig, selvom det kan virke anderledes. For eksempel har undersøgelser vist, at kunder, som rater dig med 5 stjerner på fx Trustpilot, er langt mere tilbøjelige til at købe fra dig igen end dem, som kun har givet dig fire stjerner. Og loyalitet betaler sig, for det er langt dyrere at tiltrække nye kunder end at pleje og holde fast i de eksisterende.

Automatiske marketingprocesser skaber loyalitet

Ydermere peger alle undersøgelser indtil videre på, at virksomheder med automatiserede marketingprocesser konverterer bedre og får en øget omsætning. Den effekt opnås, fordi marketing automation hjælper med at fastholde kontakten med kunder, som har besøgt dine kanaler eller tidligere købt

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL