Tavshed er guld

93 mio. licenskroner om året er ikke meget, når man skal producere 22 timers ny taleradio hvert eneste døgn året rundt. Så i løbet af de få måneder den garvede mediemand Jørgen Ramskov havde til at få Radio24syv flyveklar i æteren, måtte han og resten af radioholdet tidligt foretage en række benhårde prioriteringer. Fx blev markedsføringsposten helt strøget fra budgettet. I stedet blev alle ressourcer lagt i at skabe det bedst mulige produkt. Alligevel – eller måske netop derfor – er det lykkes at tiltrække og fastholde lyttere til kanalen. Endda så mange, at kategorien for såkaldt taleradio er vokset. Vi har talt med Adm. Direktør Jørgen Ramskov og Digitalchef Patrick Damsted om tankerne bag deres markedsføringsstrategi, pr-arbejde og – ikke mindst – social media-tiltag.

Indhold eller indpakning?
Det er lige så sikkert som amen i kirken: Når en tv- eller radiokanal lancerer en ny kanal eller et nyt programkoncept, bliver der spillet på alle tangenterne på markedsføringsorglet. Tænk blot på hedengangne TV 2 Radio, DR’s årlige seersucces X-Factor og genopstandne Big Brother på Kanal5.
Men da Radio24syv den 1. november sidste år overtog P2’s landsdækkende frekvens (som en konsekvens af medieforliget i 2010

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL