Tilbudsavisen 2.0

Det trak store overskrifter i dagbladenes erhvervssektioner, da Michael Løve fra SuperBrugsen tidligere på året varslede et opgør med tilbudsaviserne. Tilbudsaviserne flytter effektivt markedsandele, men forbrugerne siger i stigende grad »Nej Tak« til dem. Og endnu er ingen dagligvarekæde lykkedes med at etablere en ny, effektiv kanal til forbrugerne. Det store spørgsmål er derfor: Hvad så nu? Vi har bedt Michael Løve om at komme med sit bud på dagligvarehandlens fremtidige forbrugerkommunikation.

Tiden er inde
Tiden er inde til, at vi spørger os selv, om ikke vi kan anvende de ressourcer, vi bruger på trykte tilbudsaviser, på en mere moderne og mere intelligent måde.
I SuperBrugsen har vi netop taget første skridt mod at reducere tilbudsavisernes indflydelse og miljøbelastning.
Vi har gjort avisen lidt mindre, og vi anvender tyndere og FSC-mærket papir. Det sparer vi penge på, og det lever op til SuperBrugsens krav om ansvarlighed i forhold til ressourceforbrug. I alt vil vi spare ca. 800 tons papir med de ændringer, vi har lavet i år.

Tilbudsaviser flytter markedsandele
Det gør vi selvfølgelig ikke, fordi mange kunder sætter pris på at læse tilbudsaviser og vælge, hvor de vil handle. Den, der producerer

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL