Fremtidens marketing-medarbejder

I Brian Halligans og Dharmesh Shahs meget anbefalelsesværdige bog “Inbound Marketing: Attract, Engage and Delight Customers” er hele kapitel 14 dedikeret til en diskussion af og en række anbefalinger til hvilke typer marketingmedarbejdere, man skal ansætte og udvikle i fremtidens virksomheder. Så hvordan ser fremtidens marketing medarbejder ud ifølge Brian Halligan og Dharmesh Shah, og hvordan passer det til fremtidens marketing medarbejder i Danmark?

Brian Halligan og Dharmesh Shah er de to grundlæggere af virksomheden Hubspot og samtidigt nogle af de første og største “missionærer” for den voksende “inbound” bevægelse, der breder sig med lynets hast.

Bogen, Inbound Marketing: Attract, Engage and Delight Customers s præmis er således den observation, at den traditionelle “forstyrrelses-marketing”, hvor virksomhederne har initiativet og bruger det til sprede propaganda om sig selv, mister sin effekt, og at man derfor må omstille sig til at drive “henvendelses-marketing”, hvor kunderne sætter dagsordenen og tidspunkterne for kontakterne.

Inbound marketing

I korthed går inbound marketing ud på at være til stede, hvor kunder færdes og udvikle relationer til dem, længe inden de kommer i en konkret købssituation. Kommunikationen og relations-opbygningen sker på kundernes

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL