Ting du skal være opmærksom på, når du bruger Facebook til BtB kampagner

Skal du i gang med at bruge Facebook til BtB markedsføring for første gang? Så kan du måske have glæde af mine erfaringer. Jeg er nemlig heller ikke ekspert, så jeg har selv måttet prøve mig frem skridt for skridt. Du skal vide med det samme, at det kan være frustrerende. Men så er glæden til gengæld så meget større, når det begynder at give resultater. Jeg ønsker dig alt muligt held og lykke.

Da jeg første gang blev præsenteret for et oplæg til annoncering og kampagner på Facebook som marketingansvarlig for en B2B virksomhed, var min første tanke – kan man det? Jeg skal indrømme, at jeg var presset på min overbevisning om, at Facebook udelukkende er henvendt til de mellem-unge cykel-entusiaster og den ældre generation, som udelukkende bruger mediet til at holde trit med deres børn og smuldrende netværk.

Efter at have sundet mig lidt, overgav jeg mig til ideen og forsøgte at gennemskue den måde Facebook bygger deres algoritme på, og den måde business modulet arbejder på.

Skal jeg på baggrund af nogle gennemførte kampagner, hvor fokus i første omgang var trafikskabende aktivitet,

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL