Derfor er kundeservice den bedste markedsføring på Facebook

Af Bo Ekkelund og John Thorup

Når vi som eksterne marketingkonsulenter er ude at diskutere markedsføring med små og mellemstore virksomheder, er det tydeligt, at der de senere år er sket et skift i opfattelsen af, hvad markedsføring er. Det er mere reglen end undtagelsen, at markedsføring sættes lig online markedsføring - typisk som Google annoncering eller via Facebook. Og Facebook kan være effektiv markedsføring – især hvis du går en anden vej, end de fleste tror.

Facebook er ikke for børn. Facebook skal tages mere end almindelig alvorligt, hvis det skal bruges som marketingplatform. Faktisk så alvorligt, at vi fraråder det for små og mellemstore virksomheder. Vores råd er, at SMV’er anvender Facebook som et ben i deres kundeservice og lader være med at tænke det ind i marketing.

God markedsføring gælder om at ramme dine potentielle kunder på flest mulige platforme, med budskaber målrettet efter hvor i købsprocessen de befinder sig.

Vi har tidligere plæderet for, at Facebook primært egner sig til at promovere FMCG, https://marketcommunity.com/social-media-waste-time-b2b-marketing/, (fordi andre platforme - fx corporate websites - egner sig fx. bedre til at understøtte længere salgsprocesser og mere komplicerede produkter og

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL