Hvilken slags storytelling skaber brand equity online?

Det har aldrig været nemmere at få sit budskab ud. Og det har på samme tid aldrig været sværere at få folks opmærksomhed. Vores nuværende, digitale landskab minder på mange måde om en slagmark, hvor virksomheder kæmper om kundernes opmærksomhed og loyalitet. Digital kommunikation er en fast del af virksomheders kommunikationsapparat. Men hvilken form for storytelling skal virksomheder anvende for at skabe og styrke relationen til deres publikum?

I denne artikel kommer vi tættere på begrebet storytelling, og hvordan udvalgte, strategiske historier skaber brand equity online.

Storytelling

Der var engang … sådan starter mange eventyr. Mange forbinder storytelling med historier, vi får fortalt som børn. Det er oftest den type historie, vi husker bedst. Mange husker godnathistorierne. Mange husker historierne omkring lejrbålet.

Hvordan hænger det sammen?

Vores hjerne er programmeret til historier. Den hungrer efter historier, der får os til at føle noget. Vi oplever og forstår verden gennem historier - og når vi får fortalt en historie, arbejder vores hjerne på højtryk, hvor vi, hvis historien er fængende nok, kan føle alt fra empati til frygt.

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL