Sådan får I mest muligt ud af jeres marketing automation

Et buzzword i B2B-marketingkredse for tiden er ’marketing automation’, men i praksis oplever jeg sjældent virksomheder, der virkelig går strategisk i dybden med deres mailflows til brugerne. Desværre bliver resultatet lidt for ofte nogle mekaniske standardbeskeder, der mere er et udtryk for, at ”nu har vi da gjort noget” end ”dette er en unik mulighed for at lære vores brugere bedre at kende”.
I min egen B2B-startup JumpStory har vi arbejdet intenst med automatisering af mails fra starten af, og jeg vil gerne dele tre gode råd og dermed også erfaringer, vi har gjort os, så de forhåbentlig kan inspirere jer i forhold til jeres egen marketing automation.

 

1. No-reply mails bør være forbudt

Rigtig mange virksomheder sender nyhedsbreve og automation-mails med en afsendermail i stil med noreply@virksomhedX.dk

Jeg forstår som udgangspunkt godt ræsonnementet bag dette, for sæt nu man drukner i mails fra brugere, der rent faktisk har en holdning til det, man skriver? Er man overhovedet gearet til dette i så fald?
Du fornemmer nok godt absurditeten i dette ræsonnement, men ikke desto mindre er det virkelighed mange steder. Jeg modtager således et utal

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL