Tør du ignorere lead nurture og scoring i din kundes købsrejse?

Mange B2B virksomheder står i dag over for et dilemma. På den ene side ved de, at deres kunder i langt højere grad afsøger markedet for produkter og løsninger online (analyser viser, at helt op til 80% af købsrejsen foregår online) før der rettes henvendelse til virksomheden. På den anden side har de svært ved at forstå købers beslutningsrejse (ofte refereret til som ’customer journey’) på en objektivt måde. Med andre ord, man mangler en føling med hvor købsmoden kunden reelt er og evner ikke at opfange kundens købssignaler i et stadigt mere digitalt købers marked. Hvis du kan genkende dette fra din dagligdag, så læs videre.

To af de indsatsområder som kan gøre en reel forskel for B2B virksomheders evne til at effektivisere leadgenereringen gennem fokus på kunderejsen, er implementering af lead nurture og lead scoring i deres marketing og salg.

Hold dine leads varme med lead nurture

Lead nurture er en gennemprøvet metode til, at pleje og modne kundeemner indtil de bliver kunder. Det gøres ved systematisk at kontakte leads over et nærmere fastsat tidsrum og præsentere dem for relevant indhold, der letter deres købsrejse. Hvorfor

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL