Fremtidens kunderejse

Virksomheder optimerer kundens rejse, når de lytter, lærer, tilpasser, integrerer viden og former sig fleksibelt efter individet. Og hele rejsen starter med omnichannel supporteret med en analytisk og strategisk lederskabstankegang. Her er en ”pakkeliste” til denne organisatoriske rejse.

Forestil dig den perfekte kundetilpassede og teknologistøttede virksomhed. Den virksomhed ved godt, hvem du er, både som kunde med en historie og som et socialt væsen med følelser og relationer. Virksomheden har et fuldt integreret indsigt i din måde at reagere på, den ved hvor du befinder dig og er derfor i stand til kun at kontakte dig på de relevante tidspunkter og platforme. Hvis du selv rækker ud og spørger om noget, så svarer den med en tonalitet, som passer til dig. Virksomheden viser sig i det hele taget kun på et tidspunkt, i et medie og i en form, som passer til dig. Faktisk er virksomhedens facing mod dig unik, fordi den er tilpasset individuelt til netop din person.

Regnvåd dansk virkelighed

Men så vågner man trods alt alligevel op til den regnvåde danske virkelighed her i 2016, hvor man stadig oplever at vente som nummer 27 i køen på to minutters telefonisk kundeservice af tvivlsom karakter,

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL