Udviklerens opskrift på en app der virker

Det kan være svært at give opskriften på succes, da mange faktorer og held spiller ind. Man kan dog altid følge en plan som tidligere har ledt en selv eller andre til succes, og det er sådan en plan jeg vil forsøge at beskrive i denne artikel.

Mit navn er Nicolai og jeg er softwareudvikler. Jeg udvikler native apps både til iOS og til Android og har gjort det i knap 4 år. Først i et startup og sidenhen i et digitalt bureau, hvor vi leverer digital produktudvikling på app og web til alt - fra små til meget store kunder. Jeg har derfor prøvet at sidde lidt på begge sider af hegnet i forhold til budget og forventninger og har fået et indblik i forskellen mellem en “billig” startup-app, og en stabil gennemtænkt og gennemarbejdet bureau-app. Dermed ikke sagt, at man ikke kan finde dygtige freelanceudviklere, som kan deres kram, og som kan lave en fornuftig app til en væsentligt lavere pris, end hvad man betaler hos et bureau. Men jeg vil nu alligevel påstå, at de to ting ikke kan sammenlignes. Har du en nyopstartet virksomhed, som skal bruge en

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL