Event-dronningen Fie Adamas om events: ”Husk, at der skal være noget til dem, som kigger”

Fie Adamas er næsten synonym med ekstravagante events. Siden 1980 har hun drevet et Event- og PR-bureau i eget navn. Hvad er hendes opskrift på en vellykket event? Og hvad kan man som virksomhed gøre for at skabe den? I denne samtale med Marketcommunity giver Fie Adamas et indblik i, hvordan hun arbejder, og hvorfor virksomheder og samfundets spidser i 40 år selv har henvendt sig til hende for at få fantastiske events.

Når man træder inden for hos Fie Adamas forstår man, hvorfor hun ikke længere har et kontor på Gentoftegade, som hun havde i mange år. Hendes udendørs hjemmekontor er i sig selv lidt af et eventyr at træde ind i. En have inddelt i små hyggelige oaser suppleret med to pavilloner. Med pittoreske krukker, lamper fra Marrakesh og antikke spejle.

Man har lyst til at hænge ud der. Iscenesættelsen skaber en stemning, som giver et fingerpeg om værtens visuelle tilgang til events i det hele taget.

Hvordan startede du som Eventmager?

”Jeg har hotelbaggrund fra D’Angleterre, og jeg arbejdede oprindelig stylist for det legendariske fotostudie, Schiller Kofoed i ’70-erne med

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL